Transport

Stykkgods

Daglige avganger til og fra Trondheim, Steinkjer, Namsos, Rørvik og Brønnøsund. I tillegg til ukentlige avganger til Sandnessjøen, Mosjøen og Mo i Rana. Vi har distribusjon i hele Nærøysund, Leka, Namsos og Brønnøysund.

Igjennom våre samarabeidspartnere dekker vi også hele Norge og store deler av verden.

Ekspress

Når det virkelig haster setter vi opp egen bil.

Partigods / hel bil

Vi tilbyr både faste ruter og enkeltturer med større parti eller hel bil (full load). Vi skreddersyr et opplegg som passer ditt transportbehov. Vi kjører flere faste ruter for ulike kunder over hele landet.

Thermo

Vi disponerer en flåte av thermobiler som hovedsaklig frakter fisk ut av Nærøysund, norges størte oppdrettskommune. Vi frakter også varmegods, hovedsaklig frukt og blomster. Vi har thermo på de fleste stykkgodsbilene våre.

Containertransport

Vi transporterer containere med sidelaster.

Sjøtranspport

Som agent for Nor Lines sender og mottar vi stykkgods fra vår terminal på Rørvik hver dag. Dette er både oridnært stykkgods så vel som kjøle og frysegods. I tillegg til Hurtigruten, som har daglig nordgående og sørgående avgang, disponerer Nor Lines flere godsbåter i faste ruter. Nor Lines har et landsdekkende transportnettverk bestående av både båt og bil.

Sandnes Transport og Terminal AS
Fjordgata 8, 7900 Rørvik
Nettstedet er levert av Sandnes IT